RESUL:n sovelletun reserviläisammunnan (SRA) SM-kilpailu ammutaan 11-12.8.2018 Heinolassa ja Tyrrin ampumaradalla Kouvolassa. Kilpailukeskus ja palkintojen jako on Heinolan Ampumaradalla (Pikijärventie 250, Heinola). Toimitsijakilpailu ammutaan 9-10.8.2018. Kilpailun vastuullisena järjestäjänä toimii Sotilaspoliisi Eskadroona Lahden kilta Ry.


SRA SM-KILPAILUT 2018

11.8.2018 lauantaina klo 08.00 alkaen. Kilpailu koostuu 12. rastista. Heinolassa ammutaan viisi kiväärirastia ja yksi tarkka-ammuntarasti, ja Tyrrissä neljä pistoolirastia ja kaksi haulikkorastia.

Rastikuvaukset


Aika ja paikka:

Ilmoittautumisaika perjantaina on klo 17:00 – 21:00 Heinolassa ja Tyrrin ampumaradalla.. Lauantaina on vielä mahdollista ilmoittautua klo 7:30 -8:30 kilpailukeskuksella. Alkupuhuttelu alkaa klo 8:00 Tyrrissä ja Heinolassa klo 09.00. Kilpailussa palkitaan Avoimen ja Vakioluokan lisäksi seuraavat sarjat: Y50, TST, 7,62×39 ja Naiset.

Saapuminen kilpailuun:

Ennen kilpailua kilpailijat jaetaan joukkuettain/piireittäin aloittamaan kilpailunsa joko Heinolassa tai Tyrrissä. Ilmoitus aloituspaikasta julkaistaan SRA SM 2018-kotisivuilla.

Heinola:

Heinolan ampumaradalla ei ole tilaa kaikille kilpailijoiden autoille joten Heinolassa kilpailijat saapuvat Heinolan Jäähallin P-paikalle, josta on heittokuljetus Linja-autolla ampumaradalle. Linja-auto ajaa non-stop lauantaina ja sunnuntaina kaksi tuntia ennen kilpailun alkua ja sunnuntaina kuljettaa vielä kilpailijat P-paikalle.

Tyrri:

Tyrrissä kilpailijat ohjataan pysäköimään ajoneuvot kootusti radan P-paikalle/radan läheisyyteen.

Tarkempia tietoja löydätte oheisesta linkistä.

Kilpailunjohtaja: Teemu Blomster (teemu.blomster@sioenballistics.fi)

Ratamestarit: Jari Pakkala (jari.pakkala@a-nosturimiehet.fi) ja Pirkka Mellanen (pirkka.mellanen@gmail.com)

Kilpailun tekninen asiantuntija: Matti Kariniemi (karimattifin@gmail.com)

Kilpailun yleinen sähköpostiosoite: info.srasm2018@gmail.com

Tervetuloa SRA SM-kilpailuihin 2018 Heinolaan ja Tyrriin!
Sotilaspoliisi Eskadroona Lahden kilta Ry ja SRA-toimikunta